20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • У Житомирі на Новий рік очікується не святкова погода: дощ та плюсова температура

У Житомирі на Новий рік очікується не святкова погода: дощ та плюсова температура

  • 30 грудня, 2021 16:11
  • 1
На Новий рік у Житомирі погода очікується не зовсім святкова. 31 грудня та 1 січня прогнозується дощ та плюсова температура. Про це інформує Житомирський обласний гідрометеоцентр.

31 грудня: вночі дощ зі снігом. Вдень невеликий дощ, місцями з мокрим снігом. Вночі та вранці слабка ожеледь. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-2 ℃ морозу, вдень 1-3 ℃ тепла.

1 січня: вночі помірний дощ, місцями з мокрим снігом. Вдень невеликий дощ. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 4 ℃ тепла до 1 ℃ морозу, вдень 1-6 ℃ тепла.

2 січня: вночі місцями невеликі опади. Вдень без істотних опадів. Вітер північно-західний, 8-13 м/с. Вночі місцями пориви 15-18 м/с. Температура вночі від 1 ℃ тепла до 4 ℃ морозу, вдень від 3 ℃ морозу до 2 ℃ тепла.

3 січня: часом дощ з мокрим снігом. Температура вночі від 2 ℃ тепла до 3 ℃ морозу, вдень від 1 ℃ морозу до 4 ℃ тепла.

В період ускладнення погодних умов та появі ожеледиці водіїв закликають утриматись від користування особистим автотранспортом, а при неможливості – бути максимально уважними.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

isabella ahha
25 січня, 2022 12:37:36

Вибачте, що викладаю це в Інтернет, але у мене немає вибору. Хіба я ніколи не вірив у привороти чи заклинання, поки не зустрів цього чарівника, коли цього року відвідав свого друга в Україні на бізнес-саміт. Я зустрічаю чоловіка на ім’я доктор АЛАБА, який був дійсно могутнім, і він міг допомогти із заклинаннями, які повернули б втрачених, коханців і магічні гроші, магію чи магію на хорошу роботу чи щастя. Я щасливий зараз. Я свідчу тому, що чоловік, за якого я хотіла вийти заміж, пішов від мене за 5 тижнів до весілля, і моє життя перевернулося з ніг на голову, тому що наші стосунки тривали 3 роки. Я його дуже любила, але його мати була проти нас і не мала добре оплачуваної роботи. Коли я зустрів цього чарівника, я розповів йому, що трапилося, і пояснив йому ситуацію. Спочатку я вагався і сумнівався, але просто спробував. А через два дні, коли я повернулася до Німеччини, мені зателефонував друг (тепер чоловік) і прийшов до мене, і я вибачилася, що з його мамою і сім’єю все домовилася, і пішла на нове співбесіду, щоб вийти заміж. Я не повірив, тому що доктор АЛАБА просто запитав моє ім’я, ім’я мого друга і все, що я хотів. Ну, тепер ми щасливі в шлюбі і чекаємо на нашу маленьку дитину, а у мого чоловіка теж нова робота, і наше життя стало набагато кращим. Його електронна пошта: зараз ми щасливі в шлюбі і чекаємо на нашу маленьку дитину, а у мого чоловіка теж нова робота, і наше життя стало набагато кращим. Його електронна пошта: зараз ми щасливі в шлюбі і чекаємо на нашу маленьку дитину, а у мого чоловіка теж нова робота, і наше життя стало набагато кращим. Його електронна пошта: dralaba3000@gmail.com Ви також можете зв’язатися з ним через WhatsApp/viber за цим номером +1(425) 477-2744