29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Cмерть ветерана АТО від наслідків COVID-19 і відкриття виставки: дайджест новин за 30 та 31 жовтня

Cмерть ветерана АТО від наслідків COVID-19 і відкриття виставки: дайджест новин за 30 та 31 жовтня

  • 1 листопада, 2021 8:36
Матч "Полісся", смерть ветерана АТО та затримання посадовця на хабарі - добірка подій, які на вихідних не потрапили до основної стрічки новин.

Дайджест новин на "Журналі Житомира" публікується в перший робочий день тижня.
 

Важкий матч з "Нивою"


На центральному стадіоні Житомира відбувся матч 16-го туру Першої ліги. Житомирське "Полісся" приймало "Ниву" з Тернополя.

Гра закінчилась з рахунком 1:1. В складі "Полісся" відзначився Денис Янаков.

ФК "Полісся" перебуває на 12 сходинці таблиці. Також житомиряни мають ще додаткові чотири матчі, які були перенесені через спалах COVID-19.


 

Від наслідків COVID-19 помер ветеран АТО


У Житомирі 30 жовтня через ускладнення через COVID-19 помер ветеран АТО, стрілок батальйону спеціального призначення "Донбас" Національної Гвардії Сергій Недашківський (позивний Тараскін). Чоловік був 1968 року народження.

Недашківський брав участь в АТО у 2014-15 роках. У вересні 2014 року він добровільно вступив до лав батальйону "Донбас". 16 лютого 2015 року у селищі Широкине Донецької області він отримав тяжкі поранення та контузії, втратив зір на одне око та отримав інвалідність.

Останнім постом на Facebook стала публікація про COVID-19, чоловік закликав вакцинуватися. У нього залишилися мати, дружина, син та онука.


Виставка в Будинку художника


В галереї Будинку художника житомирський митець Сергій Носок презентував пів сотні робіт. 

Вони виконанані у авторській техніці під назвою "клинкопис".

Експозиція складається з пейзажів, абстракцій, асоціативних, декоративних та монументальних робіт. Виставка працюватиме до 17 листопада.


Погорів на хабарі


У Коростені затримали посадовця міськради на хабарі. 

За 1000 доларів США керівника одного з підрозділів міської ради пообіцяв місцевому жителю сприяння у швидкому та безперешкодному одержанні у межах міста понад 10 соток землі під будівництво.

Поділитись

Новини по темі: