25 квітня, 2024
Ми в соцмережах

На Житомирщині голодних і змерзлих дітей не впускали додому

  • 25 жовтня, 2021 10:15
У Житомирській області троє дітей залишилися без нагляду дорослих і не могли потрапити додому. Діти блукали вулицями голодні і одягнені не по сезону. Завдяки пильним сусідам вдалося уникнути трагедії. Про це "Журналу Житомира" повідомили в поліції Житомирської області.
 

"Поліцейські отримали повідомлення про бездоглядність дітей від односельчан родини. За їх словами, двоє дівчаток, віком 3 та 7 років, та їх 10-річний брат вже кілька днів знаходились без опіки дорослих членів сім’ї. У селі правоохоронці з’ясували, що 33-річну місцеву жительку госпіталізували до лікарні ще 4 дні тому, а троє її дітей залишились під наглядом співмешканця", — інформують правоохоронці.


Молодшу дівчинку поліція, що приїхала на виклик, знайшла у дворі, біля дверей будинку. Дитина не могла зайти, оскільки співмешканець, перебуваючи у стані сп’яніння, не впускав її. 

Старших дітей шукали кілька годин. Дівчинку знайшли в посадці, а хлопчика — в полі. Діти змерзли, зголодніли і були налякані.



Сім’я вже потрапляла в поле зору правоохоронців кілька місяців тому — мати дітей і її партнер зловживали алкоголем. Її вже притягували до відповідальності за невиконання обов’язків по догляду за дітьми.

Дітей вилучили з родини і відправили в патронатну сім’ю, де про них подбають протягом 3-6 місяців. За цей час вирішиться питання щодо їх подальшого виховання та проживання.
Поділитись

Новини по темі: