18 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Студентів житомирського вишу примусово виселяють з гуртожитку – ЗМІ

  • 28 серпня, 2021 15:46
У Житомирі за декілька днів до початку навчального року студентів Поліського національного університету виселяють із гуртожитку №5 по вул. Льва Толстого, 18. Про це повідомляє сайт «Перший житомирський». 
 

«Мені подзвонили і попросили забрати свої речі. Не зважаючи на те, що я проживаю вже там декілька років та зробила ремонт у кімнаті», – розповіла одна з студенток.


За її словами, з гуртожитка примусово виселили близько 70 студентів.
 

«Куди хто поїхав я не знаю. Хтось до рідних, знайомих, деяких поселили у якийсь інший гуртожиток. На наші місця вже заселили інших студентів. А я змушена шукати житло, ще й терміново», – розповідає дівчина.


В університеті цю інформацію спростовують.
 

«У нас завантаженість всього лише 50% ліжко-місць. Ми вирішили заключити угоду з Політехнікою і таким чином заповнити пусті ліжка студентами. Наших студентів лише переселять з 4 на 3 поверх, бо на четвертому будуть іноземні студенти», – розповів проректор з питань економічного розвитку та безпеки Юрій Демяненко. 


Натомість студентка, як і багато інших, вже виселилася з гуртожитку. Іншого поверху чи гуртожитку їй університет не запропонував.
Поділитись

Новини по темі: