23 квітня, 2024
Ми в соцмережах

На благодійному забігу в Житомирі зібрали кругленьку суму – 100 тис. грн

  • 19 травня, 2021 12:33
15 травня у Житомирі відбувся благодійний пробіг «Біжу за життя». Понад 1000 бігунів, з яких  600 - дітей, вийшли на старт, аби допомогти малечі з комплексними порушеннями розвитку і зібрати необхідні кошти на вертикалізатор. 

Завдяки проведенню благодійного заходу вдалося зібрати суму у 99 тис. 736,85 грн. Про це розповіли на підсумковій пресконференції, яка відбулася 19 травня в стінах мерії.
 

«Учасники забігу пожертвували у скриньки 67 тис. 488 грн, разом з тим на рахунки організацій надійшли теж кошти. «Місія в Україні» отримала від благодійників - 16 тис. 896 грн 75 коп., «Центр комплексної реабілітації» - 15 тис. 352 грн 10 коп.», - розповідає Ірина Ковальчук, начальниця управління сім’ї, молоді та спорту міської ради.




Зібрана сума у скриньках розподілена між двома організаціями порівну, кожна з них отримала по 33 тис. 744 грн. За словами представника організації «Місія в Україні», отримані кошти вони використають на реабілітацію діток. А ось  «Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю» збирав кошти на вертикалізатор.
 

«Виробники вертикалізатора – житомиряни! Це важливе обладнання для реабілітації діток із церебральним паралічем. Коли вони стають у вертикальне положення – бачать світ зовсім інакше! Головна мета пристрою – соціалізація та підвищення комфорту життя дітей. Житомир стане першим містом, яке закупить такі вертикалізатори у необхідній кількості. Будемо цим опікуватись», – зазначив під час підсумкової пресконференції міський голова Сергій Сухомлин.


Фоторепортаж з благодійного забігу за посиланням.

Фото: Facebook / Сергій Сухомлин
Поділитись

Новини по темі: