29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Житомирян запрошують на благодійний забіг: зібрані кошти витратять на лікування дітей

Житомирян запрошують на благодійний забіг: зібрані кошти витратять на лікування дітей

  • 5 травня, 2021 17:34
15 травня у Житомирі заплановано провести благодійний забіг «Біжу за життя» на підтримку дітей з комплексним порушенням розвитку. Рішення про це прийняли 5 травня на черговому засіданні виконавчого комітету.

Бігуни стартуватимуть біля Водонапірної вежі, основний маршрут пройде Старим бульваром, фініш – на Новому бульварі.
 

«Стартуємо біля Водонапірної межі о 10.00 год, а з 8.30 год початок реєстрації. Дорослі бігуни долатимуть 2 км, 300 м і 100 м – для дітей молодшого віку, крім того, учасниками також будуть діти з інвалідністю, так як пробіг присвячений саме на підтримку дітей з комплексними порушеннями розвитку. Благодійну допомогу можна надати на рахунки БФ «Місія в Україну» та Центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю міської ради, крім того, можна буде під час реєстрації кинути у скриньку кошти», – розповіла Ірина Ковальчук, начальниця управління сім’ї, молоді та спорту міської ради.




Для того, щоб взяти участь, необхідно заповнити форму. Всі зібрані кошти планується використати на сучасне обладнання для дітей.

Сергій Сухомлин та члени виконавчого комітету Житомирської міської ради також планують долучитися до благодійного забігу.

Поділитись

Новини по темі: