18 квітня, 2024
Ми в соцмережах

8-річна Мілана веде блог про відносини з 13-річним хлопцем. Батьки схвалюють

  • 15 березня, 2021 20:54

Мережа шокована тим, що на днях 8-річна блогерша Міла Маханець повідомила своїм фоловерам, що вона зустрічається з 13-річним блогером Пашею Паєм. При чому з'явилися фото і відео, на яких вони обнімаються і цілуються. Крім того, дівчинка заявила, що вони сплять разом.

Ця новина викликала великий резонанс. Більшість вважає, що такі відносини неприпустимі для дівчинки такого віку. Експерт-кримінолог "Говорить Україна" Анна Маляр прокоментувала побачене на своїй сторінці в Facebook.

"Це спланований батьками, публічний "роман" 8-річної дівчинки та 13-річного хлопчика. Дівчинка має мільйони фоловерів у різних соцмережах. Мільйони дітей хочуть так само стати об'єктами збудження для педофілів і заробляти на цьому гроші", - заявила експерт.

За її словами, за такі дитячі фото в мережі повинна наступати кримінальна відповідальність.

Вона також зазначила, що перш за все, це посягання на нормальний статевий розвиток дітей, які це дивляться і які це зображають.
 

Роман 8-річної дівчинки та 13-річного блогера обурив мережу: що кажуть експерти


 

Контент для педофілів часто роблять самі батьки з власними дітьми - Анна Маляр

Хтось робить хардкор для закритих сайтів, а хтось відкрито для інстаграму тощо.

Можливість заробити на тому, що хтось буде маструбувати на фото вашої дитини, а потім шукати її для вчинення вже злочинних дій - доволі дивна і небезпечна, як для люблячих батьків. Втім, завжди можна сказати, що то ви збоченці, якщо побачили у 8-ми річній дівчинці сексуальний об"єкт, а ми просто зробили красиве фото і, взагалі, це мистецтво, на якому ви не розумієтесь.

Але де межа? Межа дуже проста і очевидна. Дитину можна одягти у дитячі речі і дитячі бантики, а можна а-ля мулєнруж і зробити з дівчинки звабливу жінку. Всі ж цю межу розуміють. Це, зрежисований батьками, публічний "роман" 8-річної дівчинки з Києва і 13-річного хлопчика. Дівчинка має мільйони підписників по різних соц.мережах. Мільйони дітей хочуть так само стати об"єктами збудження для педофілів та заробляти на цьому гроші.

Звісно, без експертизи в рамках кримінального провадження, ці фото не будемо називати розбещенням, яке вчиняють батьки по відношенню до дітей, бо без експертизи - це лише приватна думка. Водночас, до експертизи може і не дійти, адже корупція не пропускає до кримінальної відповідальності людей з грошима.

Тому я скажу про інше. Насамперед, це посягання на нормальний статевий розвиток дітей, які це дивляться і які це зображують.

По-друге, ті, хто на цьому заробляє, просто збагніть, що ви це все сієте туди, де самі живете. Вам не вдасться оминути цих плодів. Бо ви і ваші діти будуть жити, вчитись, створювати родину в тому середовищі, в яке ви ось так смітите своїм "педофільним мистецтвом".

UPD ці фото є у відкритому доступі різних соціальних мереж, тобто публічні, і мають більше 6 млн. підписників. Ніхто з них не поскаржився до поліції. Більше того, дорослі рекламодавці розміщали на цих акаунтах рекламу і їх теж нічого не засмутило. Тому, я свідомо викладаю ці фото тут, щоб ви бачили, які зображення з використанням дітей є неприпустимим і якщо ви таке бачите у соціальних мережах, звертайтесь до поліції, служби у справах дітей та адміністрації соц.мереж.


Роман 8-річної дівчинки та 13-річного блогера обурив мережу: що кажуть експерти

 

Кулеба звернувся до генпрокурора через "роман" 8-річної моделі із 13-річним блогером

Ситуацію з дітьми також прокоментував Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба. Він заявив, що з цього приводу звернувся до Генпрокуратури, МВС і кіберполіцію.
 

Роман 8-річної дівчинки та 13-річного блогера обурив мережу: що кажуть експерти

 

Користувачі мережі також коментують це.

  • Саме межа, яку не можна перетинати, на жаль, не для всіх очевидна. І наздоганяючи "модні" тренди або заробляючи, дорослі психічно травмують дітей;
  • Жесть. І що в головах батьків, цих інста дітей?! Напевно, недалеко пішли...
  • Не дивлячись на ці фотографії з дітьми мені, як мамі, бабусі стало страшно за майбутнє цих дітей!!! Батьків потрібно до відповідальності за цих дітей-блогерів. Фото, мені огидні;
  • Я думаю ці фото прямі підстави для позбавлення батьківських прав;
  • Найжахливіше, що дитина виросла з таким викривленим уявленням про норми, моралі, дорослішання. У дитини забрали дитинство і це завжди має наслідки. Так само цікавить психологічний стан батьків цієї дитини, які по суті не бачать в цьому нічого страшного. Що це? Наслідки схожої травми в їх дитинстві? Жага наживи на тлі знижених моральних принципів? Особистий інтерес до фото і відео подібного контенту з малолітніми? Багато питань, які треба поставити;
  • Я взагалі вважаю, що ніякі фото своїх дітей не потрібно виставляти в інтернеті. Жодного фото моєї дитини в інтернеті немає, в принципі, як і родинних, і моїх.
 

 

Поділитись

Новини по темі: