23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • «Де наш стадіон?» Ультрас житомирського «Полісся» анонсували проведення акції

«Де наш стадіон?» Ультрас житомирського «Полісся» анонсували проведення акції

  • 15 лютого, 2021 17:51
Ультрас житомирського ФК "Полісся" анонсували акцію, під час якої хочуть звернутись до голови Житомирської ОДА Віталія Бунечка із запитанням: "Де наш стадіон?"

Анонс акції розмістили на сторінці White ZT Family у соцмережі Facebook.
 

"Запрошуємо всіх небайдужих житомирян на акцію житомирських ультрас, яка присвячена ситуації, що склалася з реконструкцією центрального стадіону "Полісся". Безліч голів ОДА, кошти, роки, а в результаті ФК «Полісся» грає домашні матчі в інших містах України. Очільник Житомирської ОДА Віталій Бунечко вже напевно сам втомився обіцяти житомирянам, коли добудують центральний стадіон. Зараз документи на введення в експлуатацію знаходяться в ДАБІ, але крім цього є комісія УАФ, яка спитає чи є роздягальні на стадіоні, інтернет, звук, освітлення тощо. Це все і не тільки потрібно для проведення домашніх матчів. Питання: "Хто це все буде робити?" Скільки ще потрібно коштів для того, щоб трапилось диво", – йдеться у дописі.


Вболівальники планують зібратись на майдані Корольова у середу, 17 лютого.

Нагадаємо, в кінці грудня 2020 року завершили першу чергу реконструкції стадіону "Полісся".

Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко сподівається, що ФК "Полісся" після зимової перерви зможе зіграти першу домашню гру на головній спортивній арені Житомира.
Поділитись

Новини по темі: