29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Побиття чоловіка в магазині Eva: компанія прокоментувала скандальний інцидент

Побиття чоловіка в магазині Eva: компанія прокоментувала скандальний інцидент

  • 1 лютого, 2021 14:28
30 січня в магазині EVA на площі Перемоги охоронна фірма побила і силою виштовхала з приміщення чоловіка. Інцидент набув розголосу в соцмережах.

1 лютого компанія «РУШ» (лінія магазинів EVA) надала редакції «Журнала Житомира» офіційний коментар стосовно конфлікту.

За інформацією компанії, відвідувач магазину поводив себе неадекватно, зокрема користувався товарами магазину і намагався вкрасти манікюрне приладдя. 

Публікуємо позицію компанії «РУШ» без редагування і мовою оригіналу.

 
Офіційна позиція компанії «РУШ» (Лінія магазинів EVA) щодо неадекватної поведінки покупця та застосування до нього силових методів впливу співробітниками охоронної фірми «Венбест»


30 січня до одного з магазинів EVA у Житомирі завітав відвідувач, віком приблизно 40 років, який поводився не зовсім адекватно - користувався товарами магазину безоплатно і на власний розсуд, зокрема розпочав використовувати балончики із дезодорантами для власних потреб, була спроба поцупити манікюрне приладдя.

Щоб запобігти безладу та крадіжці в магазині, продавчиня зробила громадянину зауваження, а коли це не зупинило його, то відповідно до інструкції викликала охоронну фірму, передавши потенційного зловмисника у руки охоронців.

При цьому звертаємо увагу на те,  що персонал магазину EVA не провокував і не чинив жодних протиправних дій, які могли б призвести до конфлікту між охоронцями і громадянином.

Також варто зазначити, що охоронці, які брали участь у конфлікті з громадянином, не є охоронцями EVA і не є співробітниками компанії «РУШ». Вони є працівниками охоронної фірми «Венбест», яка надавала послуги з охорони магазинів мережі.

Керівництво компанії «РУШ» (Лінія магазинів EVA) рішуче засуджує протиправні та насильницькі дії співробітників охоронної фірми «Венбест» по відношенню до відвідувача магазину та розглядає питання щодо розірвання договору з цією охоронною фірмою.


Передісторія


В Житомирі 30 січня в магазині EVA на площі Перемоги двоє співробітників охоронної фірми силою виштовхали чоловіка з приміщення магазину, застосувавши фізичну силу. Відео інциденту зняли на телефон випадкові очевидці і опублікували його в соцмережах.

31 січня поліція і прокуратура Житомирської області повідомили, що за фактом побиття чоловіка відкрито кримінальне провадження. 
Поділитись

Новини по темі: