28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Під час візиту Прем'єра у Коростень місцеві жителі вийшли на протест і вимагали закрити завод

Під час візиту Прем'єра у Коростень місцеві жителі вийшли на протест і вимагали закрити завод

  • 16 вересня, 2020 8:26
У Коростені, де 15 вересня перебував з візитом прем'єр-міністр Денис Шмигаль, протестували місцеві жителі – вимагали закрити місцевий завод МДФ.

За словами протестувальників, виробництво забруднює навколишнє середовище і шкодить безпеці людей, які живуть поблизу, передає "Суспільне Житомир".
 

"Ми вийшли на акцію протесту тому, що нас не чують – ні влада, ні поліція, ні прокуратура. Всюди розпочаті кримінальні справи. Це триває вже не один рік. 4 роки тому ми вже виходили на акцію протесту проти будівництва цього заводу. Адже це підприємство розташоване неподалік нашого будинку. 42 метри від мого паркану. Ми постійно викликаємо поліцію. Вночі тут дуже шумно, неприємні запахи. Там виробництво із застосуванням канцерогенних речовин. Представники поліції приїжджають, фіксують виклики, але реакції немає. Ми не знаємо, доки все це триватиме. Ми не можемо це зрозуміти", – зазначила організатор заходу Любов Лавринович.


Протестувальники підготували звернення до президента України і передали його представниці обласної адміністрації.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль 15 вересня побував із робочою поїздкою у Житомирській області. Глава уряду приїхав у Коростенський район, де відвідав Українську холдингову лісопильну компанію.
Поділитись

Новини по темі: