2 травня, 2024
Ми в соцмережах

Прем'єр-міністр України відвідав у Коростенському районі лісопильну компанію. ФОТО

  • 15 вересня, 2020 16:09
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль 15 вересня побував із робочою поїздкою у Житомирській області. Глава уряду приїхав у Коростенський район, де відвідав Українську холдингову лісопильну компанію.

УХЛК експортує продукцію до 25 країн світу та надає роботу більш ніж 4 тисячам людей – двом тисячам на підприємстві та ще двом тисячам у суміжних галузях.
 

"Деревообробні підприємства Житомирщини вже на рівних конкурують на світових ринках і сьогодні можна на власні очі побачити результат: інвестиції, нові робочі місця, розвивається економіка регіону, сплачуються податки. Зі свого боку держава має створити умови для ефективного розвитку галузі та забезпечити баланс між інтересами бізнесу та збереженням українських лісів для наступних поколінь", – зазначив Шмигаль.


В рамках візиту на широкій нараді з представниками галузі обговорили шляхи розвитку деревообробної галузі, а також питання боротьби з незаконною вирубкою та запобігання пожежам.
 

"Щоб наростити обсяги виробництва та в подальшому розвивати деревообробну промисловість, маємо реалізувати низку системних завдань: передбачити можливість реалізації сировини, яку відмовився придбати переможець торгів; запровадити санкції до недобросовісних учасників ринку та посилити відповідальність за порушення законодавства у сфері використання лісових ресурсів; провести національну інвентаризацію лісових ресурсів; створити систему контролю та моніторингу обігу деревини на ринку (е-облік деревини)", – сказав прем'єр-міністр України.
















Фото зі сторінки у Facebook
Поділитись

Новини по темі: