29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Через коментар у соцмережі активістка написала заяву в поліцію на голову правління БФ «Роби добро, даруй надію»

Через коментар у соцмережі активістка написала заяву в поліцію на голову правління БФ «Роби добро, даруй надію»

  • 16 червня, 2020 19:07
У Житомирі активістка через коментар у соцмережі безпідставно звинуватила та написала заяву до поліції на голову БФ «Роби добро, даруй надію» Артура Волинця. В свою чергу, голова благодійного фонду Артур Волинець написав заяву до поліції про порушення честі та гідності.

Як стало відомо «Журналу Житомира», у мережі Facebook активістка Яна Петрушевська безпідставно звинуватила Артура Волинця у погрозах і подала заяву в поліцію. Цій ситуації передувала публікація на сторінці Яни Петрушевської, яка в соцмережі підписана як Yana Vladi

У публікації Яна Петрушевська звинувачувала Героя і учасника АТО Олександра Швецова у тому, що він не допоміг матері загиблого військового, яка після смерті сина вчинила самогубство.

Під публікацією в коментарях користувачі мережі висловлювали свої думки з цього приводу і цікавились, де працює авторка посту. Відповідь надав Артур Волинець: "Не є секретом, що Яна Петрушевська працює в Оліївській сільській раді на посаді головного спеціаліста з питань державних закупівель, відповідна інформація розміщена на офіційному сайті ОТГ". 

«9 червня в мене склалась неприємна ситуація з Яніною Владі (Яна Петрушевська). Вона виставила пост у Facebook з приводу смерті військовослужбовця в Херсонській області після чого самогубство вчинила його мати, яка проживала в селі Троковичі. Яніна звинувачувала відомого атовця Олександра Швецова, що він не допоміг матері військового. Вона звинувачувала і мене в тому, чого я не робив. Я відповів на коментар під цим постом і написав, що Яна Петрушевська працює в Оліївській ОТГ. Після чого вона почала мене абсурдно звинувачувати і погрожувати. З своїм чоловіком в коментарях вона мене обзивала непристойними словами»,- каже Артур Волинець.


На відео Яна Петрушевська називає Артура Волинця «членом злочинного угрупування, яке погрожує їй фізичною розправою і насиллям». За коментар про її місце роботи Яна Петрушевська написала заяву в поліцію на Артура Волинця.

«Я публічна особа і не дам цим людям, говорити щось погане про мене. Я нічого поганого не зробив, окрім того, що написав де вона працює, а це і так було всім відомо. Я дав їй час на спростування інформації, що я нібито їй погрожував. Спростування не отримав і 10 червня написав заяву в кіберполіцію», – додає Артур Волинець.


Нині справою займаються правоохоронні органи.





Поділитись

Новини по темі: