28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Жодних послаблень: у Житомирській області посилюють контроль за дотриманням карантинних заходів

Жодних послаблень: у Житомирській області посилюють контроль за дотриманням карантинних заходів

  • 5 червня, 2020 16:48
У Житомирській області не запровадили четверту хвилю послаблення карантинних заходів, яка мала розпочатися відсьогодні, 5 червня.

Відповідне рішення прийняли під час засідання обласної комісії з техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій.

"Послаблення та безпечність наразі демонструє такі результати, що захворюваність на коронавірус в регіоні зросла. Закликаю всіх жителів області дотримуватися жорстких карантинних норм. Адаптивний карантин – це послаблення, а не ігнорування обмежувальних заходів", – наголосив голова ОДА Віталій Бунечко.

Відтак, у Житомирській області кафе та ресторани продовжать обслуговувати клієнтів тільки на літніх майданчиках, а проведення богослужінь можливе лише за умови дотримання жорстких карантинних заходів.

Також під час засідання санітарній епідеміологічній службі було доручено провести перевірку ринків та магазинів на дотримання обмежувальних заходів. Поліція отримала доручення здійснити перевірку пасажирських перевезень.

Як повідомляв "Журнал Житомира", Житомирська область не пройшла до наступного етапу зняття карантину через кількість заражених коронавірусом. Раніше область увійшла в трійку регіонів, де зафіксовано найбільший добовий приріст підтверджених випадків COVID-19.
Поділитись

Новини по темі: