28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • У Житомирській області дві доби поспіль затримували одного й того ж рибного браконьєра

У Житомирській області дві доби поспіль затримували одного й того ж рибного браконьєра

  • 11 вересня, 2019 8:38
У Житомирській області рибохороний патруль дві доби поспіль затримували одного й того ж браконьєра, 30 річного чоловіка. Події розгорталися 9 і 10 вересня на річці Гуйва в Андрушівському районі.

"9 вересня 2019 року о 4 годині патрульні затримали вищевказану особу за лов риби з дерев’яного човна двома сітками. Порушнику вдалося виловити лише сім карасів. Завдані збитки склали 119 грн", - інформує Житомирський рибоохоронний патруль.

Зазначається, що тридцятирічний житель Андрушівки – браконьєр "зі стажем". Він неодноразово був притягнений до адміністративної відповідальності за грубе порушення правил рибальства.

Наступного дня був знову проведений рибоохоронний рейд в Андрушівському районі. Вночі за допомогою теплевізора держінспектори виявили знайомого браконьєра. Цього разу він був із товаришем. Завдяки оперативності рибоохоронних патрульних риби добути їм не вдалось. 

На осіб складені адміністративні протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Заборонені знаряддя лову (сітки довжиною 220 метрів) вилучено. Наразі матеріали справ готуються для передачі до суду.

Управління Держрибагентства у Житомирській області закликає усіх небайдужих громадян та рибалок-любителів повідомляти про порушення правил рибальства та незаконного збуту водних біоресурсів, а також продажу заборонених знарядь лову на телефони "гарячої лінії": (0412) 24-57-81 та (067) 414-60-74.



Поділитись

Новини по темі: