18 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У лікарні помер поранений боєць з Житомирської області

  • 13 серпня, 2019 11:33
У Дніпрі помер поранений військовий з Житомирської області. У військовослужбовця тричі зупинялося серце, і реаніматологам дивом вдавалося його запускати. 12 серпня боєць ООС помер.

Про це в соцмережі повідомив головний лікар дніпровської лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко. За його словами, боєць був поранений близько фронтового селища Широкино в Приазов'ї.
 

"Куля Дмитру увійшла в лоб і вийшла через потилицю. Його мозок зруйнований, тотальна ішемія, кістки черепа розламані на частини. Тиск по нулях, очі нерухомо дивляться в стелю, кома ІІІ. Лікарі Мечникова сподіваючись на диво, не залишали бійця, підключивши всі апарати стеження, коригуючи всі життєві функції, ШВЛ. Операція неможлива. все руйнується, коли обривається життя", - описав ситуацію головлікар.


Загиблий солдат операції об'єднаних сил родом з Житомирської області, смт Миропіль. У нього залишилися дружина і дитина.

Як повідомляє сайт "Твій Романів", загиблим бійцем є Дмитро Дашковець 1983 року народження. Він ніс службу в 95-й окремій десантно-штурмової бригади за контрактом. У 2004-2005 роках проходив службу у складі миротворчого контингенту в Іраку.

Поділитись

Новини по темі: