30 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • У Житомирі розпочався молитовний сніданок: пряма трансляція з Михайлівської

У Житомирі розпочався молитовний сніданок: пряма трансляція з Михайлівської

  • 31 травня, 2019 8:43
Сьогодні, 31 травня, у Житомирі на громадському просторі головної пішохідної вулиці міста – Михайлівської – проходить Молитовний сніданок.

За інформацією міськради, у заході беруть участь Почесні громадяни Житомира, представники релігійних конфесій, міської та обласної влади, депутатського корпусу, іноземного та місцевого бізнесу, підприємств, установ та організацій, громадських об’єднань, ректори ВНЗ міста, ЗМІ. 

Молитовний сніданок у Житомир розпочався з виступу зразкового хору «Глорія» та виконання усіма учасниками заходу молитви «Отче наш».

Нагадаємо, багато десятиліть поспіль Національні молитовні сніданки проходять у США, Європарламенті, країнах Європейського Союзу та багатьох інших державах світу. Такі заходи слугують місцем духовного єднання і порозуміння провідних політиків, релігійних діячів та лідерів місцевої думки.

Цьогорічний Молитовний сніданок в Житомирі пройде у контексті Року сім’ї, проголошеного Всеукраїнською Радою Церков і релігійних організацій на 2019 рік та Дня захисту дітей.
 

Пряма трансляція

Поділитись

Новини по темі: