26 квітня, 2024
Ми в соцмережах

До Житомира завітали жінки на байках - учасниці Всесвітньої естафети. ФОТО

  • 29 травня, 2019 14:36
29 травня до Житомира приїхали учасниці Всесвітньої мотоциклетної жіночої естафети. Естафета стартувала у Великобританії ще 25 лютого, український етап триває впродовж чотирьох днів – з 28 по 31 травня. 

У мотоциклетній акції задіяні жінки зі всього світу. У ній беруть участь понад 15000 мотоциклісток з більш ніж 90 країн по всьому світу – від Європи, Африки, Австралії, Нової Зеландії, Азії до Південної та Північної Америки.

Виконавчий директор ГО «Українська Асоціація Мотоциклістів» Олена Пухова розповіла: «Це дійсно дуже веселі і класні дівчата. Вони їдуть повз дощ, повз сніг, погані дороги, гарні дороги. Мета естафети – донести до світу, що дівчата на мотоциклі – це прекрасно. А нашим основним завданням є забезпечення участі українок в наймасштабнішій акції для набуття ними досвіду, впевненості та почуття єдності жінок-райдерів у всьому світі».
 

«Я вже 91 день і 24 тисячі кілометрів у дорозі. Розпочала з Шотландії. Проводжу з учасницями естафети увесь вільний час. Завдяки естафеті, ми зустрічаємося з різними людьми, представниками різних країн. Ми разом проводимо час, а також обмінюємось контактами і підтримуємо дружні відносини. Усім мото-леді велике спасибі за підтримку нашої мотоестафети», - розповіла учасниця естафети з Австралії Коел Едлін.


В Україні мотоциклістки вже проїхали через такі міста: Ковель, Луцьк, Дубно, Рівне, Новоград-Волинський. Далі жінки вирушать до Вінниці, Хмельницького, а також Чернівців.

























Поділитись

Новини по темі: