29 березня, 2024
Ми в соцмережах

125 матусь з дітьми встановили у Житомирі рекорд України. ФОТО

  • 13 травня, 2019 8:39
Напередодні Дня матері, 11 травня, у Житомирі встановили всеукраїнський танцювальний рекорд «Танцюю з мамою». Учасниками рекорду стали 125 матусь та їх дітей, які відтворили рухи спеціально створеної танцювальної композиції. Про це «Журналу Житомира» повідомили в Житомирській облдержадміністрації.

Крім танцювального дійства, учасники свята могли прогулятися по місту розваг, а батьки могли отримати корисну інформацію про дитячий відпочинок. Також для свята була облаштована тематична фотозона.

Організаторами яскравого сімейного дійства стала громадська організація «Я – Мама!».
 

«Ми організовуємо свято для матусь вже кілька років поспіль. Мама – це найдорожча людина в світі. За її турботу, ласку, ніжність та доброту варто дякувати не лише один раз на рік, а кожного дня. І саме таку істину ми поширюємо на кожному нашому заході. Дякуємо всім, хто підтримав нас сьогодні. Така кількість матусь та дітей, які вирішили стати учасниками всеукраїнського рекорду, – це приємна несподіванка і для нас – організаторів. Сподіваємося, що наступного року ми перевершимо цьогорічне святкування», - розповіла представник ГО Ірина Білоус.


По завершенню між учасниками рекорду було розіграно подарунки від спонсорів: сертифікати на фотосесію, абонемент у спортивний комплекс, салон краси та подарунковий сертифікат у дитячий магазин.















Поділитись

Новини по темі: