Вже за лічені дні християни відзначатимуть одне з найголовніших свят − Великдень. Усі заздалегідь починають планувати випікання пасок, фарбування яєць та приготування страв. Адже свято Хрестового Воскресіння посідає особливе значення в житті вірян.
ТМ «Хліб Житомира» щорічно випікає особливу здобу – паски, адже саме вона є символом Великодня та дива Воскресіння. ТОВ «Золотий коровай» традиційно запрошує священнослужителів для освячення процесу виробництва. Так цього року, настоятель Свято-Михайлівського кафедрального собору міста Житомира, митрофорний протоієрей, отець Богдан Бойко освятив виробничі потужності, на яких будуть випікатися Великодні паски, а також благословив колектив перед початком цього складного і трудомісткого процесу.
«Ця традиція на підприємстві існує вже кілька років. Ми, ніби, отримуємо Боже благословення на працю. Адже виробництво хліба, особливо традиційного Великоднього – це особлива відповідальність. Технологи ТОВ «Золотий коровай» постійно працюють над вдосконаленням пасхальних виробів для задоволення потреб найвибагливіших споживачів» – зазначив керівник підприємства Олександр Вербицький.
Основними принципами в роботі ТОВ «Золотий коровай» є дотримання традиційних рецептур і технологій випікання. Виготовлення паски не є виключенням. З впевненістю купуйте Великодню здобу від ТМ «Хліб Житомира», адже ми дбаємо, щоб Ви відчули нашу турботу про ваш святковий стіл!
Прес-служба ТОВ «Золотий коровай»