25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Напередодні виборів житомирські силовики, рятувальники та прикордонники провели навчання. ФОТОРЕПОРТАЖ

Напередодні виборів житомирські силовики, рятувальники та прикордонники провели навчання. ФОТОРЕПОРТАЖ

  • 26 лютого, 2019 17:27
26 лютого поліцейські, нацгвардійці, рятувальники та прикордонники Житомирщини у ході спільних навчань відпрацьовували алгоритми взаємодії у разі виникнення порушень публічного порядку під час виборчої кампанії.

"Метою заходу стало вдосконалення практичних навичок поліцейських, налагодження взаємодії підрозділів та служб, застосування на практиці теоретичних знань щодо організації та тактики припинення масових порушень публічного порядку. До участі запросили керівників та заступників усіх територіальних підрозділів поліції регіону", - зазначає ГУНП Житомирської області.

У ході тренувань були відпрацьовані методичні ситуації, що можуть виникати на виборчих дільницях, поблизу адміністративних приміщень судів, на пропускних пунктах кордону тощо.
 

"Навчання були ініційовані та проведені для підготовки підрозділів структури МВС до спільної ефективної взаємодії у період виборчої кампанії та загострення у зв’язку з цим загальної суспільної ситуації. Звісно, всього не передбачиш, але основні моменти відпрацьовані та алгоритми дій визначені. Набутий керівниками територіальних підрозділів поліції регіону досвід, сподіваюсь, допоможе їм у вирішенні щоденних службових завдань", - сказав керівник поліції області В’ячеслав Печененко.












































Поділитись

Новини по темі: