28 березня, 2024
Ми в соцмережах

Нетворкінг-клуб «CommUnity» набирає обертів. ФОТО

  • 5 грудня, 2018 0:05
Грудень обіцяє стати найактивнішим місяцем для підприємців та бізнесменів Житомира. І не тільки тому, що це останній місяць ділової активності 2018 року, а ще й тому, що в нашому місті швидко розвивається нова бізнес-спільнота – Нетворкінг-клуб «CommUnity».

Нетворкінг – це діяльність, спрямована на те, щоб у колі знайомих та партнерів максимально швидко і ефективно вирішувати складні бізнес-питання, будувати нові ділові зв’язки на довготривалій основі. І з цією метою організатори Нетворкінг-клубу «CommUnity» пропонують декілька форматів на будь-який смак.

Дуже потужно відбувся перший захід клубу 28 листопада. На його початку більше 30 учасників зустрічі представили свою підприємницьку діяльність і відповіли на головне питання нетворкінгу: «Чим я можу бути корисний?» Після цього перейшли до основної теми: «Стратегічне планування: практичний кейс компанії TeslaEnergo», яку представляв СЕО TeslaEnergo, інвестиційний банкір зеленої енергетики та відомий житомирський бізнесмен - Олег Грамотенко.

 
Нетворкінг-клуб «CommUnity» набирає обертів. ФОТО


Спікеру вдалося цікаво висвітлити власне бачення підходів до менеджменту на підприємстві і продемонструвати наскільки стратегічне планування залежить від великої кількості об’єктивних важелів впливу та від людського фактору. Наприкінці бажаючі мали можливість задати питання спікеру особисто або поспілкуватись із тими учасниками зустрічі, які їх зацікавили.

 
Нетворкінг-клуб «CommUnity» набирає обертів. ФОТО


5 грудня Нетворкінг-клуб «CommUnity» представить бізнесменам міста новий формат зустрічі – Лігу переговорних батлів. На цьому заході спікером буде Валентин Кім – київський практичний психолог, бізнес-тренер, експерт телеканалів «1+1», СТБ, «Україна».

а початку ми почуємо про основні правила ведення переговорів та типові помилки у веденні переговорів. А після цього відбудеться 4-5 раундів по 15 хвилин з коментарями та аналітикою від Валентина Кіма.

Місце зустрічі: кафе «Шафран» («Alyssum»), пров. Львівський, 3А.

 
Нетворкінг-клуб «CommUnity» набирає обертів. ФОТО


Але головною подією грудня від Нетворкінг-клубу «CommUnity» буде великий бізнес-форум, який буде організовано для більше ніж 200 підприємців з усієї Житомирщини. Оскільки форум відбудеться 16 грудня, тобто за два тижні до Нового Року, цілком логічно, що головною його темою буде «Стратегічне планування власного бізнесу».

 
Нетворкінг-клуб «CommUnity» набирає обертів. ФОТО


На форумі будуть власники та топ-менеджери бізнесу, представники міської та обласної влади. Учасникам бізнес-форуму буде запропоновано:
  • - лекцію на тему «Прорив – 2019: стратегія та впровадження» від засновника Києво-Могилянської бізнес-школи, екс-міністра економічного розвитку і торгівлі України - Павла Шеремети;
  • - взяти участь у воркшопах та розглянути конкретні кейси стратегічного планування роботи підприємства в різних його сферах;
  • - участь у реалізації Вашого власного проекту (комерційного або соціального) або приєднатись до такої пропозиції від одного з учасників бізнес-форуму. Перелік пропозицій буде оголошено у фінальній частині програми форуму.

Місце проведення форуму: Житомирський Державний Технологічний Університет, вул. Чуднівська, 103.

Більше інформації про Нетворкінг-клуб «CommUnity» можна знайти на сайті community.in.ua
Телефон для довідок: 098-106-23-99.
Поділитись

Новини по темі: