19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Житомирський центр вертебрології вже прийняв перших пацієнтів

  • 27 листопада, 2018 13:51
В передмісті Житомира уже тиждень працює оновлений сучасний Центр вертебрології і реабілітації, а фахівці лікують пацієнтів – як учасників АТО/ООС, так і жителів області.

Як повідомили «Журналу Житомира» в ОДА, наразі у медзакладі стаціонарно проходять лікування 80 пацієнтів, з яких 12 осіб – учасники АТО/ООС Житомирщини.
 

«Станом на ранок у нас на стаціонарі лікується 80 осіб, упродовж вчорашнього дня госпіталізували 15 пацієнтів. Із усіх пацієнтів 12 – учасників АТО, всі інші – пацієнти із проблемами опорно-рухового апарату, які направлені на лікування за медичними показами, а також ті, як проходять реабілітацію за власні кошти», – розповів керівник обласного лікувального Центру вертебрології і реабілітації Олександр Торбас.


Для учасників АТО та пацієнтам із направленнями медичні послуги у Центрі надають безкоштовно. Для інших категорій громадян, які за власним бажанням вирішили пролікуватись у закладі, вартість на стаціонарі складає до 3,5 тис. грн за 12-14 днів курсу, амбулаторно – до 1,7 тис. грн.

«Для того, аби пройти безкоштовне лікування у Центрі, необхідно взяти направлення у лікарні за місцем проживання, приїхати на консультацію у наш медзаклад і вже тут фахівці призначають перелік необхідних процедур. Центр працює у цілодобовому режимі без вихідних, поліклініка – із 9.00 до 15.30 у будні дні», – наголосив керівник Центру вертебрології.

Детальніше про всі послуги, які надають у Центрі вертебрології на Житомирщині, можна дізнатись за тел.: (0412) 44-72-39. Адреса Центру: м. Житомир, Чуднівське шосе, 1.

Нагадаємо, відкриття Центру відбулось 16 листопада. Загальна вартість проекту складає 55 млн грн.
Поділитись

Новини по темі: