26 квітня, 2024
Ми в соцмережах

В Олевську спиляли дерева, які закривали вид на білборди Пашинського. ФОТО

  • 12 листопада, 2018 14:29
  • 2
У багатьох містах України місцева влада оголосила війну засиллю зовнішньої реклами. В кожному місті демонтують величезні рекламні конструкції - адже білборди псують вигляд міста, псують зелені насадження, закривають фасади історичних будівель.

Але в Олевську (Житомирська область) все навпаки - тут дозволили спиляти тополі, що б встановити білборди з рекламою фонду Сергія Пашинського. Про це на своїй сторінці в фейсбук написав місцевий журналіст видання "Народний контроль" Олександр Ігнатьєв.

"Білборди нардепа Сергія Пашинського з'явилися в Олевської ОТГ, Житомирської області. Влада прямо перед білбордами вирізає абсолютно здорові дерева. Рубку дерев здійснює ТОВ Фалькон Пауер, де директором є керівник Фонду С. Пашинського по Олевської ОТГ. Місця під білборди мерія так само виділила цій фірмі. На фото вул. Промислова м Олевськ 10.11.2018"- пише Олександр Ігнатьєв.

У компанії же повідомили, що дерева були аварійними і загрожували життю пішоходів.

Але журналіст Ігнатьєв обурений: "До того як поставили білборди дерева ні кому не заважали".










Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

12 листопада, 2018 15:06:19

Адмін, зроби щось фз моїми акаунтами, або додай опцію "редагування". На приватні повідомлення знову не дивишся

dimdima dds
15 листопада, 2018 10:50:49

Що ви верзете, причому тут білборди? Тополі ріжуть бо вони аварійні і якщо звернете увагу поряд іде лінія електро передач 10кВ. Якщо така тополя впаде на ЛЕП якийсь райончик може без світла залишитись, чи люди постраждати. Геть зі своїми передвиборчими перегонами з глузду зїхали, змі повині нести інформацію в маси, а не використовувати її в корисних цілях і перекручувати.