28 березня, 2024
Ми в соцмережах

Mister.Am, коли лінь готувати і перевірка сервісу доставки в Житомирі

  • 7 грудня, 2016 0:46
Вже трохи більше місяця в Житомирі діє сервіс доставки їжі з ресторанів під назвою Mister.Am. Як, я розумію, доставка їжі більш прибутковий і в якійсь мірі корисний бізнес, ніж просто реклама цих самих кафе-ресторанів або готелів.

У п'ятничний вечір в наявності була, куплена заздалегідь по акції, пляшечка чилійського, припасений фільм «Нестерпні леді» (в оригіналі Mother's Day) з потрясний Дженіфер Еністон, Джулією Робертс, Кейт Хадсон і Брит Робертсон (для тих, хто пам'ятає - медсестра з серіалу «Під куполом»), але не було в будинку їжі.


Точніше вона була, але щось на зразок солоних горішків і дві останні сосиски. Не завжди полювання по закінченню трудового тижня кидатися до плити і споруджувати вечерю. Піца - непоганий варіант на вечір, але останню піцерію («Неаполітано») в нашому районі закрили, в «Еко» за готовою, такі черги, що краще відразу застрелиться, ніж стояти там 40 хвилин, а продукція «Маріо» - скажімо, на любителя.

Дикий голод підкрався до 10 вечора, ну яка доставка буде працювати в такий час? Як виявилося - працює. Зайшла на сайт того самого http://misteram.com.ua/zhytomyr (Крім Житомира, вони працюють ще в Чернігові, Сумах, Черкасах і Хмельницькому) - я завжди вимовляла як «Містер Ей Ем» а виявилося «Містер Ам», - принаймні так говорив автовідповідач. Вибрала заклад, який приймає замовлення до 22.30 - це Челентано (розташовані вони в центрі Житомира) і подумки сподіваючись почути відмову, другий раз набрала номер, так як на початку - виклик зірвався.

Вибір припав на дві піци - "Гаваї" за 61 грн. і "Пепероні" за 51 грн., по 420 грам кожна. На годиннику було 22.13. Дівчина-оператор уточнила, звідки я дізналася про сервіс і підтвердила замовлення. Вартість доставки - 30 грн, час очікування, звичайно, не радувало - замовлення повинен був прибути в 23.08, коли вже і піцу можна перехотіти і взагалі заснути, але спортивний азарт прокинувся, вирішили почекати.

На телефон прийшла СМС-ка з часом і ціною замовлення вже з доставкою - 142 грн.

Сиджу, значить, чекаю, злобно потираючи руки, розмірковуючи про те, як вони такі-сякі, запізняться хвилин на 30, і я напишу свій гнівний відгук. Але о 23.05 таксист подзвонив, з проханням пояснити, як проїхати до будинку. Чоловік вийшов зустрічати, йому видали пакет з піцою і чек на 142 грн. Рівно о 23.08 піца була в квартирі. Прошу вибачення за те, що на фото піца прим'ята, це через те, що перевернули пакет вертикально, самі ж коробки в машині лежали на задньому сидінні горизонтально :-)

Коробки - картонні, без брендування, були обгорнуті в великий пакет з логотипом Mister.Am, до пакету пристебнута бірочка з рекламою сайту. Піца всередині була ще тепла. На смак вона не така гумова, як в «Каравані», більше наближена до смаку до тієї, що роблять в тому ж «Маріо». Головний мінус в тому, що в обидві (а на сайті їх 5 видів) було додано куряче філе. Зрозуміло, що це зроблено для економії, так як, бекон і салямі дорожче курки, але краще вже менше начинки, ніж всюди пхати, причому, абсолютно не в тему курку. Воно б і без неї було нормально.













На наступний день, близько 13.00 з Mister.Am мені передзвонили і запитали, чи немає яких скарг або зауважень на їх рахунок? Як то кажуть, дрібниця - а приємно. У мене ніяких зауважень не було. Навпаки, з ранку під кави і книгу з розповідями братів Капранових, дожовую піцу, від якої залишилася ще приблизно половина.


В цілому, як для такого пізнього часу доставки - спрацювали дуже добре, чекати годину звичайно довго (враховуючи, що ти сидиш вдома, а не стоїш в черзі або сидиш за столиком в кафе), але за переглядом фільму не сильно помітно.
Поділитись

Новини по темі: