19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Загальноміська толока закінчилася, але прибирання міста продовжується

  • 19 квітня, 2011 20:30
До місячника  благоустрою та санітарного прибирання міста приєдналася молодь, об’єднана депутатом Житомирської міської ради Михайлом Заславським.

19 квітня понад 200 молодих людей, що представляли Житомирський державний університет ім. І. Франка, Житомирський інститут медсестринства, Житомирський фармацевтичний коледж та комерційний технікум, впродовж дня прибирали прибережні зони річки Тетерів - улюблені місця відпочинку житомирян.

Зі Студентського пляжу, рекреаційних зон за фармацевтичним і комерційним коледжами та району водоканалу вивезли чотири вантажівки сміття, це близько півтисячі сміттєвих мішків.

«Ми, як свідомі громадяни, не могли залишитися осторонь однієї із актуальних проблем нашого міста. Для нас така діяльність є систематичною, оскільки проблема забруднення довкілля сягає не тільки міських, а й загальноукраїнських масштабів. Організовуючи акції з прибирання, нашою метою є не тільки збір сміття на території, а перед усім виховання у молоді охайності та відповідальності, любові до рідного міста і збереження природної чистоти навколишнього середовища. Крім того, додатково було організовано спортивно-розважальну програму. Дуже приємно, що молодь із задоволенням долучається до прибирання рідного міста.»  - зазначив організатор акції, помічник депутату Житомирської міської ради Олександр Кузьменко.



http://img.zhzh.info/_ph/1/2/97136334.jpg



http://img.zhzh.info/_ph/1/2/148937066.jpg



http://img.zhzh.info/_ph/1/2/624544056.jpg
Поділитись

Новини по темі: