19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Житомирянин Артем Кондратюк нагороджений статуеткою «Найкращий співак радіошоу»

Житомирянин Артем Кондратюк нагороджений статуеткою «Найкращий співак радіошоу»

  • 14 грудня, 2010 10:28
Житомирський співак Артем Кондратюк нагороджений дипломом лауреата-переможця та іменний статуеткою "Кращий співак музичного радіошоу".
Співак отримав перемогу в конкурсі Першого каналу Українського Національного радіо "Шукаю продюсера", передає радіостанція "Житомирська хвиля".
Більше ста естрадних гуртів та сольних співаків з України, Росії, Білорусі та Казахстану протягом року змагалися за право називатися найталановитішими. Але Національна радіокомпанія Україна віддала перемогу саме житомирянин Артему Кондратюку.
Це чергове особисте досягнення Артема та його музичного керівника Лариси Івасенко. На початку року молодий співак став володарем "Гран-прі" Всеукраїнського конкурсу "Диво пісня".
У квітні він був запрошений на концерт до Лівії на Міжнародний форум, як представник України. У липні артист виступав на сцені "Слов'янського базару" у Вітебську і на Майдані Незалежності в Києві. У листопаді отримав золоту медаль на "Перших Національних Дельфійських іграх".
А закінчується цей рік запрошенням на Перший національний телеканал на зйомки телепроекту "Наша Пісня", де також одна з його пісень буде звучати в хіт-параді української сучасної пісні.

Житомирський співак Артем Кондратюк
Поділитись

Новини по темі: