24 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Саша Дрезнер розповів як його збив п'яний даїшник. ФОТО

  • 13 червня, 2008 14:50

Саша Дрезнер, 17-річний хлопець, що постраждав в аварії на Корбутовці в п'ятницю увечері, зараз знаходиться в дитячій обласній лікарні, після складної тригодинної операції. Діагноз – відкритий перелом ноги. Саша навіть пробував вставати.

– Ми з Едгаром переходили дорогу на пішохідному переході, автомобіль, який їхав перший, це була «дев'ятка», зупинився прямо біля нас, а потім ми самі не зрозуміли, як все відбулося, я побачив, як Едгара (теж студента-однокурсника – авт.) збила машина, і він відлетів убік, а потім це трапилося зі мною.
 
Я спробував встати, але побачив, що з ноги стирчить кістка, і сильно йде кров. До мене тут же підійшов даїшник, який відразу прибув на місце аварії, викликав швидку, вона їхала 15 хвилин. Я дивився на Едгара, його піднімали і витирали кров з лиця. Якщо чесно, я думав, що нас взагалі різні машини збили.
– Саша, напевно, його швидкість була не велика, адже удар був не дуже сильним?
– Напевно, може, він і хотів пригальмувати, але не встиг. Адже він відразу різко зупинився.
– А як зараз все складається? Тобі хабарі міліція пропонувала, щоб справу «зам'яти», чи пропонували іншу допомогу?
– Приходили родичі, допомогу пропонували, але ми відмовилися, – підключилася до бесіди Сашина мама, – адже невідомо, що буде далі, нам з цими залозками в нозі ходити півроку, і дай Бог, що б все було добре.
– Саня, у тебе напевно багато відвідувачів?
– Мене провідував майже весь викладацький склад, ректор сказав, що сесію я здаватиму у вересні, коли видужаю. Тільки перший курс закінчую.
– А як справи у друга?
– Він теж поки в лікарні, але  наступного тижня його випишуть, а мені ще місяць тут лежати.

Поки журналісти були у Саші в палаті, дізнатися, як у хлопчика справи прийшла дружина майора ДАІ Андрія Насонова. На наше питання, як чоловік, відповіла: –
Погано, він теж в лікарні!
Потім побажала Саші швидкого одужання, і – пішла. Було видно, що жінка щиро турбується за Сашине здоров'я, пише Ольга Бойцова газета 20 хвилин
Поділитись

Новини по темі: