20 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Леонід Стадник отримав у подарунок давно омріяний трактор

  • 26 травня, 2008 12:40
Світ не без добрих людей. У цьому вкотре переконався Леонід Стадник - найвища людина у світі. - його зріст 2 метри 55 сантиметрів. Окрім триметрового ліжка, спец-автомобіля український велетень із Житомирщини отримав ще у подарунок давно омріяний трактор.

Понад гектар землі має родина Стадників у селі Подолянці на Житомирщині. Однак відтоді, як кілька років тому мати Леоніда зазнала травм, - у поле чоловік виходить сам. Сусіди і раді допомогти, але й у самих клопотів не менше. Тому презентований залізний кінь став для Леоніда порятунком.

Леонід Стадник, найвища людина у світі: "Ця робота на землі забирає дуже багато сил і егнергії. Тому що всі роботи виконуються вручну. У мене з'явиться більше вільного часу. Робота стане в задоволення".
Мати Леоніда Галина Павлівна подарунку зраділа не менше ніж син. Каже, тепер обробляти угіддя стане набагато легше.

Галина Стадник, мати: "Як Льоні нравиться, той мені нравиться. Я живу його думкою. Це така вещь що завжди знадобиться".

Благодійники допомагають Леоніду не вперше. Кілька років тому львівські підприємці пошили йому парадного костюма та черевики, комунальники Житомирщини подарували триметрове ліжко, а енергетики, які і презентували трактор, рік тому обладнали будинок усіма сантехнічними зручностями. Та й ще автомобіль від Президента. Нині український Гуллівер каже - залишилася лише одна нездійсненна мрія - пролетіти над рідним селом на гелікоптері.

Поділитись

Новини по темі: