14 жовтня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • У Житомирі відбувся ІХ-й фестиваль «Поліський Дракон»

У Житомирі відбувся ІХ-й фестиваль «Поліський Дракон»

  • Фото: Тарас Орешніков
  • 14 жовтня, 2024 11:09

170 спортсменів демонстрували свою витривалість і майстерність у видовищних командних змаганнях з веслування на човнах «Дракон». Цими вихідними у Житомирі відбувся ІХ-й фестиваль «Поліський Дракон». Про це передає ЖМР.

На великих човнах змагалися на дистанції 400 метрів. Дистанцію 800 метрів проходили на воді 11 команд. А після завершення запливу продовжували змагання на суходолі: долали дистанцію 2300 метрів, що пролягала з правого на лівий берег скелі біля «Голови Чацького».

Переможцем та володарем кубка ІХ-го фестивалю «Поліський Дракон» стала команда «Хижаки» – представники збірної патрульної поліції.

"Неймовірні відчуття. Командний дух, взаємопідтримка й адреналін! Тут особлива атмосфера!" – діляться учасники команди «Хижаки».

"Цей фестиваль — важливий етап для наших спортсменів. Він показує не лише рівень фізичної підготовки, але й здатність працювати разом як єдиний механізм. Перемога — це результат не тільки тренувань, а й великого бажання команди йти вперед та долати труднощі," – Дмитро Мороз, президент Федерації з веслування на човнах "Дракон".

Фото: Тарас Орешников

Поділитись

Новини по темі: