28 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Команда житомирського ліцею №23 здобула кубок Шкільної ліги з футболу

Команда житомирського ліцею №23 здобула кубок Шкільної ліги з футболу

  • Фото: ЖМР
  • 27 травня, 2023 9:56

Чотири житомирські ліцеї боролися за нагороди Шкільної ліги з футболу.

26 травня на стадіоні «Спартак Арена» команди зустрілися у фінальних матчах. Перемогу здобула команда №23 ліцею.

Про це на своїй сторінці повідомив міський голова Житомира Сергій Сухомлин.

"Шкільна Ліга BGV kids показала, що футбол точно потрібен місту Житомиру. Учні ліцеїв упродовж місяця грали матчі, сьогодні фінал! Триває війна. І наші хлопці та дівчата на передовій захищають Україну, захищають Житомир. І тільки завдяки їм маленькі житомиряни сьогодні можуть отримати такий шквал емоцій. Я дякую організаторам — BGV group. Дякую департаменту освіти, управлінню молоді та спорту, всім-всім спонсорам, батькам! І перш за все я хочу подякувати нашим маленьким футболістам. Ці емоції, які вони нам сьогодні подарували, вони просто зашкалювали. Це дійсно точно те, що надовго запам’ятається! Вітаю переможців, ліцей №23! Це просто клас! Це рівень! Всі молодці! Командам, які не отримали сьогодні чемпіонство, хочу сказати, що це точно не останній турнір!І вже восени поведемо наступний Чемпіонат. Сподіваюсь це стане доброю традицією. Попереду канікули, попереду літо. Відпочивайте, тренуйтеся. І, можливо, хтось із вас гратиме за «Полісся» в Премʼєр-Лізі!", - написав Сергій Сухомлин.

Команда ліцею №23 виборола перше місце із рахунком 7:0. 

2 місце посіла команда ліцею №19.

3 місце здобула команда ліцею №5

Переможці, окрім кубків та нагород, отримали заохочувальні подарунки та дипломи за участь.

Також переможці отримали змогу виводити сьогодні команду "Полісся". Нагадаємо, у випадку перемоги в суботньому матчі ФК "Полісся" стане чемпіоном Першої ліги.

Нагадаємо, що на час проведення заходу 27 травня з 10.00 до 17.00 години перекриють рух транспорту на перехрестях вулиць Фещенка-Чопівського – бульвар Старий та Фещенка-Чопівського – вулиця Червоного Хрест. 

Поділитись

Новини по темі: