19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • На чемпіонаті Житомирщини з пауерліфтингу стали відомі імена переможців та абсолютних чемпіонів

На чемпіонаті Житомирщини з пауерліфтингу стали відомі імена переможців та абсолютних чемпіонів

  • 7 листопада, 2021 18:43

6-7 листопада у приміщенні спортивного клубу «YesSport» проходить відкритий чемпіонат Житомирської області з пауерліфтингу та жиму лежачи. Уже відомі імена переможців та абсолютних чемпіонів серед жінок та чоловіків. На змагання приїхали учасники не лише з різних населених пунктів Житомирщини, а й із сусідніх областей. Захід обласна федерація пауерліфтингу провела завдяки спонсорам – взуттєвій компанії «Rispetto» та фірмі «Estrella». 

Першість у класичному пауерліфтинзі у різних вагових категоріях здобули Тетяна Янович, Олена Галагуза, Надія Ясинецька. В абсолютному заліку: золото - Ясинецька, срібло - Янович, бронза – Галагуза. У класичному жимі абсолютною стала Руслана Петровська.

В абсолютній першості з класичного жиму лежачи серед чоловіків перше місце виборов Олександр Петренко, з класичного пауерліфтингу абсолютний переможець - Олег Ковальчук.

Президент обласної федерації пауерліфтингу Андрій Баленков каже, що чемпіонат провели відповідно до карантинних вимог і подякував усім присутнім, що заздалегідь вакцинувалися або зробили ПЛР-тести.

«На початку наступного року ми плануємо провести знову відкритий чемпіонат. Тому бажаючі можуть уже налаштуватися і готуватися. А ми, у свою чергу, докладатимемо усіх зусиль, щоб захід став кращим», - запевнив Баленков. 


Журналістка Олена Галагуза вперше брала участь у подібних змаганнях і вважає, що такі виклики потрібно робити для себе, щоб виходити із зони комфорту.

«Я всім кажу, що спочатку, трохи більше року тому, прийшла у спортзал вирішувати проблему спини. А далі втягнулася у ритм, уже уявити життя не можу без фітнесу з елементами пауерліфтингу. Дуже дякую своїй родині, близьким, тренерам Андрію Баленкову та Неллі Косенко за підтримку, - поділилася враженнями Олена Галагуза. – Хочу, щоб моя донька бачила спортивний дух вдома і ми надихалися позитивом.»



Золото здобула Надія Ясинецька

 

Журналістка Олена Галагуза вперше брала участь у змаганнях

 

Олена Галагуза, Тетяна Янович та Надія Ясинецька
Поділитись

Новини по темі: