24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Житомирське «Полісся» здобуло першу перемогу на оновленому центральному стадіоні

Житомирське «Полісся» здобуло першу перемогу на оновленому центральному стадіоні

  • 30 квітня, 2021 11:05
Футбольний клуб "Полісся" в матчі 24 туру Першої ліги обіграв луцьку "Волинь". Це перша перемога поліських вовків на реконструйованому Центральному стадіоні Житомира. 

ФК "Волинь" був фаворитом поєдинку, але вже з перших хвилин житомиряни почали агресивно і зуміли забити швидкий м’яч. Як пише Sport Arena, у простій ситуації Приймак відпасував на Леванідова, той незграбно м’яч зупинив, Коваль набіг, обікрав воротаря і покотив в порожні ворота. 1:0.

До перерви матч не ряснів небезпечними моментами. Запам’яталося хіба що тиск Волині на ворота Маханькова перед свистком арбітра, але парочка кутових і дальніх ударів не принесли гостям бажаного.
 

Правда і самі не досягли успіху в атаці. Шанси у "Волині" з’явилися після першого ігрового години. Галенко вимушено вдарив по ногах Климця, що тікав на рандеву з кіпером Полісся і побачив перед самою прямий червоне світло. 

Але і в більшості Волинь не зуміла розкрити грамотно оборонявся господарів.

"Полісся" здобуває другу поспіль перемогу і, що головне, першу перемогу на головному стадіоні Житомира. Команда Шищенка наближається до "Гірника-Спорт" в таблиці.

Man of the Match: Станіслав Коваль (Полісся)

У минулому турі молодий нападник вийшов на заміну і двічі забив, забезпечивши перемогу "Поліссю". Цього разу Шищенко довірив гравцеві місце в старті і той виправдав всі надії.

Поділитись

Новини по темі: