24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • ФК «Полісся» після третьої поспіль поразки опустився на 10 сходинку в таблиці

ФК «Полісся» після третьої поспіль поразки опустився на 10 сходинку в таблиці

  • 30 листопада, 2020 12:21
Футбольний клуб "Полісся" з Житомира невдало завершив першу частину сезону. В рамках 16 туру Першої ліги житомиряни поступилися лідеру – ФК "Агробізнес". "Полісся" приймало суперників в Києві на стадіоні імені Баннікова, адже житомирська арена досі на реконструкції.

Як повідомляє Sport Arena, команди довго придивлялися один до одного, а перша гострота в матчу з’явилася лише до 18 хвилині, коли Галенко від лінії штрафного дав передачу під удар Гавриленку, який відмінно приклався до м’яча, але занадто неточно. А в наступній атаці гості забили. Даудов завозився з м’ячем в центрі поля, його обікрав Микола Когут, знайшов розрізною передачею Семенця, який з району штрафного сильно пробив в дальній кут. 0:1.

Господарі перехопили ініціативу і протягом наступних десяти хвилин мали свої напівмоменти, розіграли пару кутових. Але гравці "Агробізнесу" виглядали швидшими і читали всі можливі продовження атак від суперника.

І на 30 хвилині команда Чижевського забила вдруге в результаті затяжної позиційної атаки. Микола Когут отримав передачу на правому фланзі і зробив простріл низом у штрафну. М’яч після рикошету опинився у Груші, який без роздумів пробив з району 11-метрової позначки. 0:2.
 

Вже на початку другого тайму рахунок став розгромним. Черненко навісив з кутового, Юхимович несподівано опинився один перед порожніми воротами і ударом головою зробив рахунок 0:3.

Надалі гості віддали ініціативу супернику, за що і поплатилися на 75 хвилині. Понєдєльнік заробив пенальті, вдало підставившись на куті штрафного, Галенко розвів м’яч і Мозіля по різних кутах. 1:3. На більше житомирян не вистачило.

На зимову перерву "Полісся" йде на 10-й сходинці турнірній таблиці, маючи в активі 19 очок.

Поділитись

Новини по темі: