29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Житомирське «Полісся» обіграло одного з лідерів Першої ліги: огляд матчу

Житомирське «Полісся» обіграло одного з лідерів Першої ліги: огляд матчу

  • 16 листопада, 2020 8:37
Житомирський ФК "Полісся" зіграв черговий матч в рамках чемпіонату України серед команд Першої ліги. У 13 турі суперником житомирян став один з лідерів турніру – "Гірник-Спорт".
 

"Гірник-Спорт проводить свій найуспішніший в історії сезон. Команда займала друге місце після 12 турів. До гри з Поліссям підопічні Жабченка підходили на тлі розгромної перемоги над Авангардом. Що стосується команди Шищенка, то Полісся в минулому турі поступилося Ниві і збиралося виправитися в грі з головним відкриттям сезону.

Матч для обох команд дуже важливий з турнірної точки зору. У разі перемоги Полісся могло наздогнати п’ятірку лідерів. Однак, зробити це було непросто, адже Гірник-Спорт в цьому сезоні вдома обіграв всіх новачків Першої ліги. Звертаємо увагу, що Гірнику-Спорт в цьому матчі не міг допомогти Калугін, а Поліссю – Гавриленко", – інформує Sportarena.


Господарі почали активно, провели кілька цікавих атак і виконали пару навісів у штрафну "Полісся" після стандартів. Але забили першими саме гості. На 16 хвилині швидко розіграли стандарт, Власюк пройшов по лівому флангу і навісив в штрафну. Галенко перевисів відразу двох захисників "Гірника-Спорт" і ударом головою відправив м’яч у кут - 0:1.
 

Господарі побігли відіграватися, Батюшін увірвався в штрафну, змістився в центр і пробив точно в дальню стійку. А перед свистком на перерву свою ігрову перевагу міг втілити в гол Чередниченко, але Маханьков зіграв відмінно.

З перших хвилин другого тайму господарі кинулися відіграватися і мали свої моменти Герасимець і Збунь. Болючою вийшла заміна капітана Гірника-Спорт Батюшина, який отримав травму, але Семенів був активним попереду. Після одного з розіграшу стандартів тільки з голови Семеніва зняв м’яч Маханьков. На 62 хвилині Чередниченко змістився з лівого флангу ближче до центру, але удар від лінії штрафного не задався.

Господарі спробували освіжити гру замінами, але абсолютно нічого не клеїлося у команди Жабченка попереду. Перед фінальним свистком справжню навалу влаштували супернику господарі, але забили гості. Свіжий Галенков пройшов по правому флангу, віддав передачу під удар ще одному гравцю, який вийшов на заміну – Семчуку і той пробив у дальній кут. 0:2. 

"Полісся" здобуло чергову перемогу, відзахищавшись майже увесь матч. А "Гірник-Спорт" другий матч поспіль не може вдома не те, щоб виграти, а навіть і забити.

Поділитись

Новини по темі: