27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Житомирське «Полісся» здобуло важливу перемогу і закріпилося в ТОП-10. ВІДЕО

Житомирське «Полісся» здобуло важливу перемогу і закріпилося в ТОП-10. ВІДЕО

  • 2 листопада, 2020 9:11
У матчі десятого туру Першої ліги "Полісся" вдома приймало "ВПК-Агро". У минулому турі житомирська команда зазнала першої в сезоні поразки, мінімально поступившись Волині. "ВПК-Агро" перед грою знаходилося на 14-й позиції, але від "Полісся", яке йде сьомим, команду відділяла лише одна перемога.

Як повідомляє Sportarena, гостей чекав дуже непростий виїзд, адже "Полісся" в домашніх матчах в рамках чемпіонату не програє з травня 2019 року. Ось і цей матч господарі почали активно, до першої півгодини гри запам’яталися неточними ударами Галенка, Власюка та Даудова, а на 30-й хвилині з ударом Галенка впорався Шеліхов. А на 32 хвилині Ковальов отримав жовту за симуляцію.

Під кінець тайму Повалій через травму змушений був залишити поле, його замінив Галенко. На 42 хвилині несподівано забили гості. Ляшенко пробив з-за штрафного, Маханьков відбив перед собою і Мілесін добив м’яч у ворота 0:1. А ще через кілька хвилин Тищенко міг подвоювати перевагу гостей, але дивом не влучив у дальній кут.

"Полісся" зрівняло рахунок на 57 хвилині. Ковальов передачею відправив у штрафну Понєдєльніка, з ударом якого впорався Шеліхов, але Галенко виявився першим добиванні. 1:1.
 

На 70 хвилині житомиряни вийшли вперед. Понєдєльнік промчав зі своєї половини поля, віддав передачу Ковальову, який накрутив захисника і пробив з району штрафного – м’яч рикошетом від Яременка влетів у ворота. 2:1.

На 88-й хвилині "Полісся" поставило жирну крапку в матчі. Савошко відмінною передачею кинув у порив Галенкова, який обіграв захисника і воротаря, і відправив м’яч у порожні ворота. 3:1. Відзначимо, що "ВПК-Агро" закінчував матч вдесятьох після вилучення Білого на початку другого тайму.

"Полісся" здобуває важливу перемогу і закріплюється в ТОП-10.

Поділитись

Новини по темі: