26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Повернулися додому, в Житомир! ФК «Полісся» за феєричної підтримки житомирян обіграв «Калуш». ФОТО. ВІДЕО

Повернулися додому, в Житомир! ФК «Полісся» за феєричної підтримки житомирян обіграв «Калуш». ФОТО. ВІДЕО

  • 9 вересня, 2019 9:01
Житомирський ФК "Полісся" вдало відсвяткував своє повернення додому, обігравши ФК "Калуш". Матч відбувся 8 вересня на оновленій "Спартак Арені".Білети на матч були розпродані менше ніж за добу, тому житомирським футболістам була забезпечена палка підтримка.

З самого початку зустрічі житомирська торсида погнала уперед "Полісся", проте гості вдалося оборонялися, контратакували і проводили свої позиційні атаки. У першому таймі команди обмінялись небезпечними моментами і пішли на перерву за рахунку 0:0.

У другому таймі ініціативою заволоділи житомиряни. ФК "Полісся" раз по раз створював небезпечні моменти біля воріт "Калуша" і один з них завершився голом. На 70-й хвилині після навісу Власюка м'яч у ворота суперників забив Притиковський.

Після одного забитого голу поліщуки не зупинились і продовжили атакувати і досягли свого – вже на 89-й хвилині після чудової комбінації крапку у матчі поставив Галенко – 2:0.

По завершенню матчу футболісти "Полісся" отримали овації від майже 2000 осіб. В свою чергу футболісти подякували вболівальникам за шалену підтримку і зробили коло пошани.

Перемога над ФК "Калуш" дозволила ФК "Полісся" закріпитися на вершині турнірної таблиці. Наразі житомиряни з 16 очками займають другу позицію. Наступний матч житомирська команда проведе 14 вересня у Хмельницькому.

ФК "Полісся" 2: 0 ФК "Калуш"
Голи: Притиковський, Галенко






















































Огляд матчу

Поділитись

Новини по темі: