20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • «Полісся» поступилося «Вересу», зазнавши 4-ї поразки в останніх 5 матчах. ВІДЕО

«Полісся» поступилося «Вересу», зазнавши 4-ї поразки в останніх 5 матчах. ВІДЕО

  • 6 травня, 2019 11:59
5 травня "Полісся" провело черговий домашній матч регулярного чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги сезону 2018/19 проти рівненського "Вересу". Зустрілися команди на стадіоні "Авангард" у Новограді-Волинському.

Житомиряни, на правах господарів, активніше розпочали перший тайм, про це свідчить небезпечний момент біля воріт гостей вже на 5-й хвилині зустрічі. Галенков з подачі Захаревича розстрілював ворота "Вереса", проте влучив у поперечину. 

Рівняни запам'яталися небезпечною подачею зі штрафного від Валерія Кучерова. І епізодом, коли Олександр Логінов вирішив підіграти своїй колишній команді, наступивши на м'яча перед власними воротами. Михайло Шестаков до "подарунку" виявився неготовим і нагоду змарнував.

Господарі створювали небезпеку біля воріт Ігоря Фіяла здебільшого після стандартів. Небезпечними були штрафні удари у виконанні Савіна та Недолі - обидва повз ворота.

Зі стандарту "жовто-зелені" забили і гол. Вже на компенсованій хвилині до основного часу першого тайму ніким не прикритий Суханов після передачі від правого кутового прапорця із лінії воротарського майданчика спокійно поцілив у ворота "Вереса" - 1:0.

На старті другого тайму Суханов міг оформити дубль після прострільної передачі Захаревича зліва і невпевненої гри Ігоря Фіяла - під удар кинувся Олександр Дударенко, і врятував команду.

У складі гостей найпомітнішим знову був Михайло Шестаков. Саме його сольний прохід завершився фолом з боку Недолі після якого арбітр Олександр Сахно призначив пенальті у ворота "Полісся". Борис Орловський вирок арбітра виконав чітко - 1:1.

Практично одразу Олег Маїк міг вивести рівнян вперед у рахунку - Мозіль зіграв надійно, витягнувши м'яч з-під поперечини.

Наприкінці матчу схилити шальки терезів на бік "Полісся" міг Лебеденко. Він був першим на підборі після розіграшу кутового, але удар знову заблокували оборонці рівненського клубу.

Чудовий шанс вивести вперед "Верес" мав Борис Орловський. Після подачі Марата Даудова він головою безперешкодно розстрілював ворота "Полісся" - повз.

За три хвилини до завершення основного часу масована атака "Полісся" дивом не завершилася голом. Ігор Фіяло витяг м'яча з лінії воріт. Рівняни організували швидку контратаку, яку майстерним ударом з лінії штрафного майданчика завершив Михайло Шестаков - 1:2.

У останніх п'яти матчах житомирське "Полісся" здобуло лише одну перемогу і наразі займає 4-ту сходинку у групі. Щоправда, відставання від лідера всього 3 очки і житомирська команда ще має шанси на вихід у Першу лігу.
 

"Полісся" (Житомир) - "Верес" (Рівне) - 1:2
Голи: Суханов (45+1) - Орловський (62, з пенальті), Шестаков (87)

 
Поділитись

Новини по темі: