25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Житомирський ФК «Полісся» розписав нічию з київським «Динамо»: відео голів та огляд матчу

Житомирський ФК «Полісся» розписав нічию з київським «Динамо»: відео голів та огляд матчу

  • 26 березня, 2019 8:29
У понеділок, 25 березня, в рамках п’ятих навчально-тренувальних зборів житомирське «Полісся» провело контрольний матч з київським «Динамо».

Велика частина гравців «Динамо» роз'їхалася по збірним. Ті ж футболісти, хто залишився, (Сідклей, Че Че, Шепелєв, Андрієвський, Гармаш, Буено) взяли участь в контрольному матчі. Крім того головний тренер киян Олександр Хацкевич задіяв гравців «дубля» і U-19. У числі останніх - гравець на перегляді, що діяв в центрі оборони.

Матч команди розпочали досить спокійно, з перевагою киян. Ближче до середини стартової 45-хвилинки «біло-сині» активізувалися і почали створювати реально небезпечні моменти біля воріт житомирян. Шанси відкрити рахунок були у Гармаша, Сідклея, Андрієвського, Буено і Шпирки. Останній навіть забив, але м'яч скасували через офсайд.

Підопічні Анатолія Безсмертного відповіли не менш небезпечно. Двічі, після ударів Захаревича і Шавріна, ворота «Динамо» рятували стійки. Ще раз - той же Шаврін не влучив у ворота з забійної позиції.

А перед самою перервою трапився гол. Буено виконав кутовий, а гравець на перегляді точним ударом переправив м'яч в сітку.

У другому таймі відбулося багато замін у складах обох команд. Сама гра протікала спокійно, з рідкісними активними вибухами. Так, після удару Андрієвського м'яч знову міг опинитися в воротах, але Литвиненко був на висоті.

І все ж «жовто-зелені» зуміли зрівняти цифри на табло. Як і «Динамо», «Полісся» вдало розігравало кутові, а новачок команди Логінов, в свою чергу, відправив м'яч у ворота Рудька.

Перед самим фінальним свистком «біло-сині» могли вирвати перемогу, але Гармаш, отримавши чудову передачу від Че Че і обігравши воротаря, з гострого кута влучив у захисника.
 

«Динамо» - «Полісся» - 1:1
Голи: Гравець на перегляді (43) - Логінов (75)

 
Поділитись

Новини по темі: