28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Політика
  • Депутати Романівської селищної ради визначили фінансування для реконструкції будівлі під ЦНАП

Депутати Романівської селищної ради визначили фінансування для реконструкції будівлі під ЦНАП

  • 1 лютого, 2022 16:33
На позачерговій сесії Романівської селищної ради у Житомирській області депутати передбачили співфінансування на реконструкцію нежитлової будівлі для розміщення центру надання адміністративних послуг. Депутати від політичної партії «Наш край» підтримали це питання.

На сесії вирішили передбачити співфінансування у поточному бюджетному році з місцевого бюджету та позабюджетних коштів 10% загальної вартості товарів, робіт і послуг, визначених проєктно-кошторисною документацією на цей об’єкт.

Також депутати сесійним рішенням надали дозвіл на виготовлення проєктно-кошторисної документації. Контроль за виконанням цього рішення поклали на постійну комісію селищної ради з питань бюджету та комунальної власності.

Крім того, депутати під час засідання розглянуло питання передачі з початку року безоплатно майна «Романівської дитячо-юнацької спортивної школи» з балансу відділу культури, туризму, молоді та спорту Романівської селищної ради в управління та підпорядкування відділу освіти.

Усього на позачерговій сесії селищної ради депутати розглянули 8 питань порядку денного, які попередньо обговорили та погодили у профільних комісіях.

Пресслужба політичної партії «Наш край»

Поділитись

Новини по темі: