29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Політика
  • Військові, вчителі та журналіст: партія «Слуга народу» назвала імена мажоритарників від Житомирщини

Військові, вчителі та журналіст: партія «Слуга народу» назвала імена мажоритарників від Житомирщини

  • 21 червня, 2019 14:39
  • 1
Політична партія "Слуга народу" опублікувала список мажоритарних кандидатів на округах Житомирщини на позачергові вибори до Верховної Ради. Як вже повідомляв "Журнал Житомира", по житомирському округу №62 балотується в народні депутати Герой України, військовий з Житомира Ігор Герасименко.
 

"Житомирянин, закінчив Одеський інститут Сухопутних військ за спеціальністю «Бойове застосування та управління діями аеромобільних підрозділів». Командир 5-ї батальйонної тактичної групи 81-ї окремої аеромобільної бригади Високомобільних десантних військ. Герой України", - йдеться в описі кандидата.


Список решти кандидатів по житомирським округам №63-67


Округ № 63 – Кицак Богдан Вікторович

Житомирянин, закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю «Історія», кандидат історичних наук, викладач у Бердичівському педагогічному коледжі.

Округ № 64 – Сігачов Вячеслав Валерійович

Житомирянин, закінчив НТУУ «Київський політехнічний інститут» за спеціальністю «Інженер-металург», Житомирський державний технологічний університет за спеціальністю «Облік і аудит» та НПУ ім. М. П. Драгоманова за спеціальністю «Вчитель історії та суспільствознавства». Працює вчителем у Коростенській загальноосвітній школі № 9. Учасник АТО.

Округ № 65 – Костюк Дмитро Сергійович

Житомирянин, отримав освіту в Київському національному університеті ім. Тараса Шевченка на історичному факультеті. Журналіст на телеканалі «Еспресо».

Округ № 66 – Грищенко Тетяна Миколаївна

Житомирянка, закінчила Малинський лісотехнічний коледж за спеціальністю «Бухгалтер». Член громадської освітньої організації «Свічадо».

Округ № 67 – Кузьміних Сергій Володимирович

Житомирянин, закінчив Житомирський військовий інститут ім. С. П. Корольова за спеціальністю «Інженер-системотехнік». Підприємець та голова Благодійної організації «Міжнародний благодійний фонд братів Кузьміних».

Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

21 червня, 2019 20:43:32

Округів - 6, а крапок на мапі - 8