29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Політика
  • Команда Зеленського в Житомирі попереджає про можливі провокації

Команда Зеленського в Житомирі попереджає про можливі провокації

  • 11 січня, 2019 14:00
  • 2
Партія "Слуга народу" і команда її лідера Володимира Зеленського "Зе!Команда" заявляє про можливі провокації в Житомирі та інших містах України.

Як повідомляється на Facebook-сторінці спільноти "Команда Зеленського в Житомирі", в містах готуються незаконні мітинги за участю тітушок.

"З достовірних джерел нам стало відомо про підготовку провокацій. Найближчим часом в різних містах України плануються незаконні мітинги, які, нібито, проводить партія Слуга народу і Зе!команда. За планом чорних політтехнологів, в мітингах братимуть участь тітушки, яким демонстративно платитимуть гроші. І все це будуть фіксувати знімальні камери і журналісти деяких ЗМІ заради чергової інформаційної атаки, мета якої – дискредитація нашого руху. Ми звертаємося до членів Зе!команди і наших симпатиків – не піддавайтеся на провокації, не ходіть на фейкові мітинги, не вірте брехні і розповсюдьте цю інформацію всіма доступними вам каналами комунікації. Ми поки не проводимо ніяких масових заходів – мітингів, з'їздів, зборів", – йдеться в офіційному зверненні "Зе! Команда".

У зверненні також повідомляється, що представники партії вже написали заяву в поліцію за фактом запланованих провокацій і проведення фейковий мітингів.

Нагадаємо, лідер "Квартал 95" Володимир Зеленський офіційно заявив про висунення себе на пост президента України.

Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

12 січня, 2019 16:48:24

Це і в Житомирі таке лайно є?

Hoakina
12 січня, 2019 18:39:22

На 1. На росЖЖ ще й купа адептів намалювались. Між ними і антиукраїнські персонажі, і доволі помірковані, але без клепки в голові.

12 січня, 2019 19:50:31

І трохи зароблял посунуло туди. Читав деяких - "це ж Коломойський, щось та підкине")

Віталій Гуреля
13 січня, 2019 15:52:36

Для цієї Зешльондри провокації - єдиний спосіб привернути увагу!