19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Молоду дівчину, яку шукала вся Житомирська область, знайшли мертвою

Молоду дівчину, яку шукала вся Житомирська область, знайшли мертвою

  • 15 січня, 2022 20:16
Сьогодні 15 січня у лісовому масиві неподалік села Березівка ​​Житомирського району було виявлено тіло розшукуваної бердичівлянки Тетяна Холодної.
 
"На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. Під час огляду фахівці не виявили видимих ​​тілесних ушкоджень, що вказують на причетність до загибелі жінки від сторонньої людини. Причину смерті буде встановлено судно-медичними експертами. Усі події перевіряють поліцейські.", - повідомили у прес-службі поліції.
 
Зниклу 33-річну мешканку м. Бердичева розшукували з 11 січня. Сьогодні вранці до цього району вирушила група волонтерів, які виявили тіло. У соцмережах пишуть, що молода дівчина наклала на себе руки, але в поліції поки не підтвердили цю інформацію.
 
Як повідомлялося, 11 січня близько 11:30 вона зателефонувала чоловікові і повідомила, що знаходиться на автовокзалі в м. Житомирі і їхатиме до місця призначення. З того часу вона більше не виходила на зв'язок.
 
Було встановлено, що жінка придбала квиток на автобус сполученням Житомир – Олевськ у м. Новоград-Волинський. Вона вирушила в дорогу, однак із невідомих причин вийшла з автобуса до с. Березівка ​​Житомирського району на зупинці біля школи, не діставшись місця призначення.
Поділитись

Новини по темі: