25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирі п'яний пасажир Toyota Prado розбив лобове скло поліцейського автомобіля. ВІДЕО

У Житомирі п'яний пасажир Toyota Prado розбив лобове скло поліцейського автомобіля. ВІДЕО

  • 10 січня, 2022 13:20
У Житомирі патрульні зупинили автомобіль Toyota за порушення правил дорожнього руху. Виявилося, що за кермом була нетвереза жінка. Напідпитку був і пасажир автомобіля. Він вийшов з машини та кинув камінь в автівку патрульних.

Події розгорталися в ніч на 8 січня на вулиці Великій Бердичівській.
 

"За порушення правил дорожнього руху патрульні поліцейські зупинили автомобіль Toyota. Під час перевірки документів інспектори помітили у кермувальниці ознаки алкогольного сп'яніння. Водійка погодилась пройти освідування на визначення стану алкогольного сп'яніння за допомогою приладу Драгер на місці у присутності двох свідків. Результат позитивний. Під час оформлення адміністративних матеріалів пасажир автомобіля Toyota, який перебував з ознаками алкогольного сп'яніння, раптово кинув камінь у напрямку службового автомобіля та пошкодив лобове скло", - інформує патрульна поліція Житомирської області.




Патрульні затримали чоловіка та викликали на місце слідчо-оперативну групу.

На водійку автомобіля Toyota патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування у стані алкогольного сп'яніння) та винесли постанову за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами) КУпАП.

На 67-річного пасажира слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) ККУ.
Поділитись

Новини по темі: