26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Анонім знову повідомив про замінування: вибухівку шукали у Житомирі на автомобільних мостах

Анонім знову повідомив про замінування: вибухівку шукали у Житомирі на автомобільних мостах

  • 22 жовтня, 2021 13:15
Зранку 22 жовтня житомирська поліція знову отримала повідомлення про замінування об'єктів. На цей раз правоохоронці шукали вибухонебезпечні предмети на автомобільних мостах. 
 

"Телефонний дзвінок з відомостями про замінування автомобільного моста у м. Житомирі надійшло на спецлінію "102" близько 5 ранку. Абонент не назвався і більше уточнюючих відомостей не надав", - повідомили в поліції.


На тривожне повідомлення одразу ж відреагували екстрені служби та було прийнято рішення про обстеження трьох автомобільних мостів у Житомирі. 

"Фахівці вибухотехнічної служби ретельно обстежили об’єкти інфраструктури по вулицях Жуйка, Чуднівській і Троянівській", - додали правоохоронці.

У результаті жодних предметів або речовин, які могли б становити загрозу безпеці людей, виявлено не було. Наразі триває оперативно-розшукова робота зі встановлення автора неправдивого повідомлення.

Як повідомляв , 21 жовтня на спецлінію "102" надійшло телефонне повідомлення про замінування суду у Житомирі. Фахівці вибухотехнічної служби жодних небезпечних предметів не виявили. "Мінером" виявився 31-річний чоловік.
Поділитись

Новини по темі: