19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Збив і втік з місця ДТП: поліція затримала винуватця смертельної аварії

Збив і втік з місця ДТП: поліція затримала винуватця смертельної аварії

  • 20 квітня, 2021 8:52
У місті Коростень водій легковика збив чоловіка на смерть та поїхав з місця ДТП. За кілька годин правоохоронці розшукали винуватця смертельної аварії.

"Близько о пів на 6 ранку (18 квітня, - ред.) до Коростенського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що по вул. Базарній у райцентрі сталося ДТП з потерпілим. На момент прибуття слідчо-оперативної групи на місці події було виявлено лише загиблого чоловіка з травмами, характерними для наїзду транспортного засобу. Причетний до ДТП водій поїхав геть", – інформує ГУ Нацполіції Житомирської області.

На місці ДТП правоохоронці вилучили уламки та емблему автомобіля, які вказували на те, що ДТП сталася за участі автомобіля "Тойота" світлого кольору. 



Для розшуку транспортного засобу та затримання водія у Коростенському та Житомирському районах розпочали спеціальну поліцейську операцію "Перехват". Уже через годину автомобіль з характерними пошкодженнями і його 20-річного керманича правоохоронці знайшли у Коростені. 

Молодий чоловік зізнався у вчиненні ДТП. За його словами, він не помітив пішохода, який перетинав проїзну частину вулиці. Поїхати з місця пригоди вирішив, злякавшись скоєного.

За результатами медичного обстеження у водія зафіксували стан алкогольного сп'яніння.
 

"20-річного водія затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, а його автомобіль вилучили", – повідомив начальник Коростенського районного управління поліції Дмитро Гаращенко.


Водію загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.
Поділитись

Новини по темі: