25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирі палав приватний будинок: на пожежі загинула літня жінка

У Житомирі палав приватний будинок: на пожежі загинула літня жінка

  • 1 квітня, 2021 14:05
В Житомирі під час гасіння пожежі в приватному будинку вогнеборці виявили загиблу людину. Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі. 

Про це "ЖЖ" 1 квітня повідомили в Управлінні Державної служби України з НС у Житомирській області.
 

"31 березня об 11:09 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в м. Житомир. Про це сповістила донька власниці помешкання, побачивши дим з вікон житла. Жінка щоранку приходила навідувати свою хвору матір та годувала її, адже остання була прикута до ліжка. На місці події бійці ДСНС встановили, що в оселі спостерігається густе задимлення. Довелося застосовувати апарати на стисненому повітрі для захисту органів дихання та зору. Провівши розвідку всередині помешкання, вони виявили на підлозі, біля ліжка, тіло 87-річної господині, яка вже не подавала ознак життя", - йдеться у повідомленні.


Ймовірно, жінка намагалася врятуватися і сповзла з ліжка. Силами бійців ДСНС о 12:15 пожежу було ліквідовано. Вогонь встиг знищити майно в житловій кімнаті та пошкодити облицювання стін і стелі. 

До ліквідації надзвичайної події залучалось 9 чоловік особового складу на 2 пожежних авто. Остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.
Поділитись

Новини по темі: