28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • 2-річний хлопчик вирушив у мандрівку до лісу: на щастя, його швидко знайшли. ФОТО

2-річний хлопчик вирушив у мандрівку до лісу: на щастя, його швидко знайшли. ФОТО

  • 23 березня, 2021 14:57
2-річний хлопчик, поки мати була зайнята хатніми справами, вирушив у мандрівку лісами півночі Житомирської області. На щастя, його швидко знайшла одна з пошукових груп поліцейських. 

Як стало відомо "Журналу Житомира", подія сталась у неділю, 21 березня, у селі Кам'янівка.

"Мати разом із дитиною приїхала з міста наводити лад після зими у своєму заміському обійсті. Поки жінка поралась по господарству, її 2-річний син грався на подвір’ї. У якийсь момент господиня побачила покинуті хлопчиком іграшки, однак його самого ніде не було. Самостійні пошуки в обійсті і по сільській вулиці нічого не дали", – розповіли правоохоронці.



Село невеличке і знаходиться у лісистій місцевості. Тож, не гаючи часу, поліцейські поділились на спільні з місцевими жителями пошукові групи і взялися відпрацьовувати територію. 

Окрема група у селі перевіряла хати-пустки, закинуті приміщення, чагарники на околицях тощо. Інші прочісували ліс по визначених секторах. 


 

"У лісі були окремі ділянки, де ще лежав сніг. На ньому ми помітили сліди дитячого взуття і пішли по них. Увесь цей час голосно гукали хлопчика на ім’я. Врешті побачили дитину. Малюк спокійно ішов лісовою дорогою, а коли ми його покликали, розвернувся нам назустріч", - розповів заступник начальника Овруцького відділу поліції Петро Бородій.


На щастя, хлопчик не постраждав. Службовим автомобілем поліцейські привезли малюка у село і передали матері. 

Поділитись

Новини по темі: