26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирі водій Opel наїхав на ногу патрульному і спробував втекти: полісмени влаштували погоню. ВІДЕО

У Житомирі водій Opel наїхав на ногу патрульному і спробував втекти: полісмени влаштували погоню. ВІДЕО

  • 3 лютого, 2021 11:36
У Житомирі водій автомобіля під час перевірки документів здійснив наїзд на патрульного поліцейського та спробував втекти. Події розгортались ввечері 2 лютого на вул. Космонавтів.

"Близько 21:30 патрульні поліцейські, які працювали в обласному центрі, зупинили автомобіль Opel Insignia для перевірки документів та з’ясування законності перебування на митній території автомобіля з іноземною реєстрацією. Утім водій, 25-річний житомирянин, повівся агресивно, раптово почав рух та здійснив наїзд на ногу поліцейського", – розповіли "Журналу Житомира" в пресслужбі поліції.

Патрульні наздогнали та зупинили транспортний засіб порушника. 
 
 

"Водій продовжував поводитися агресивно та зухвало, відтак поліцейські склали відносно нього адміністративні протоколи за статтями 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), 173 (Дрібне хуліганство) та 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) Кодексу України про адміністративні правопорушення", – інформує поліція.


Травмованому 26-річному сержанту поліції було надано медичну допомогу, у нього діагностували пошкодження зв’язкового апарату кінцівки.

"Нині розпочато кримінальне провадження за  ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді обмеження або позбавлення волі терміном до 5 років", – додали правоохоронці.
Поділитись

Новини по темі: