26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Двоє чоловіків провалилися під лід – одного врятувати не вдалося

Двоє чоловіків провалилися під лід – одного врятувати не вдалося

  • 17 січня, 2021 19:15
16 січня о 13:46 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога у пошуку людини, яка провалилася під лід у селі Веселка Любарського району. Чоловіка врятувати не вдалося. Про це «Журналу Житомира» повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій у Житомирській області.

За інформацією рятувальників, двоє чоловіків: 40-річний житель Житомира та 46-річний мешканець села Михайлівка Любарського району вирішили перейти замерзлий ставок від одного краю до іншого, аби перевірити лід на міцність.

Проте посередині водойми, де проходить русло, лід був затонкий. Під одним із чоловіків пішли тріщини, і він провалився у воду. Інший – відразу кинувся рятувати товариша, однак теж провалився під лід. Чоловіки опинися у крижаній воді та почали кликати на поміч. У цей момент їх побачили люди, що проїжджали дорогою повз ставок, і відразу кинулися на допомогу.

46-річного любарчанина врятувати не вдалося. Рятувальникам, яких викликали на місце події, довелося діставати тіло потопельника на відстані близько 100 метрів від берега. Врятований житомирянин після огляду медиків від подальшої госпіталізації відмовився.

рятувальники дістали тіло загиблого чоловіка, який провалився крізь лід
Поділитись

Новини по темі: