25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Зниклого чоловіка та його пасинка знайшли мертвими в авто на дні річки. ВІДЕО

Зниклого чоловіка та його пасинка знайшли мертвими в авто на дні річки. ВІДЕО

  • 12 листопада, 2020 8:51
У Житомирській області закінчилися пошуки двох зниклих безвісти членів однієї сім'ї. На жаль, бездиханні тіла чоловіка 1981 року народження та його 14-річного пасинка знайшли в салоні затонулого автомобіля на дні річки.

Як повідомляв "Журнал Житомира", чоловік з хлопчиком зникли у понеділок, 9 листопада. Камери спостереження зафіксували, як машина з чоловіком за кермом і підлітком на пасажирському сидінні виїхала з містечка Баранівка. Далі не було жодних слідів. 

Пошукові групи прочісували місцевість і у другій половині дня 11 листопада біля смт Полянка на березі річки Случ слідчі помітили сліди від машини і припустили, що автівка могла скотитися у річку.
 

"При обстеженні берега на траві та очереті знайшли сліди шин, що вели до води. При дослідженні річки водолази обласної аварійно-рятувальної служби виявили затоплений транспортний засіб з тілами чоловіка та хлопчика," – розповів начальник ГУНП Юрій Олійник.




За допомогою спецтехніки автомобіль підняли з дна водойми.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за фактом зникнення чоловіка та хлопчика, призначено судово-медичну експертизу причин їх смерті. Встановлюються усі обставини трагічної події.
 
Поділитись

Новини по темі: